Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 10 november 2009

Förkyld

Av Helena - 10 november 2009 19:04

Idag har jag varit hemma från jobbet. Började känna mej lite smådålig redan i fredags kväll, men sköt det åt sidan eftersom det var Malmö som hägrade i helgen:-) Vi var nere hos min syster för att fira hennes födelsedag. Vi skulle åka tåg, jag och Evelina. Evve skulle starta med buss från Tingsryd och hoppa på tåget i Växjö, och jag skulle stiga på i Alvesta. Men helt plötsligt ringer Evve och säger att tåget är inställt och de måste åka buss! Jo, tåget stod på stationen i Alvesta redan.. Jaja, tåget väntar väl in bussen då..trodde vi...helt plötsligt ropar de ut att alla som ska med tåget måste stiga på..och ingen Evve!! Det var ju bara att stiga på, det löser sej nog:-) Vid detta laget hade jag hunnit bli lite kissnödig (lyckas alltid bli det när jag ska nån stans) men jag får väl gå på tåget. Trodde jag.... då har de stängt toaletterna, för att det hade läckt ut vatten under natten så de fungerade inte!!!! Shit! Bara att hålla sej då.. Evve och jag hade sms-kontakt under tiden och det verkade som att de skulle stiga på tåget i Hässleholm..inte mitt tåg... Hon kom fram  ca 40 min efter mej, så det var den mysiga tågresan! Men nu var vi iallafall framme och vi intog lite frukost hos Jennie och sen blev det en runda på stan. Vid 19.00 kom resten av tjejerna som skulle med ut på kvällen och vi åt en trerätters middag:-) Alkohol intogs det ju också och vi hade SÅ kul!!! Vid 23-snåret gav vi oss iväg till en liten pub som heter Paddy's och där rockade vi stället till klockan var 01.30 ungefär. Sen skulle vi gå vidare till ännu ett ställe men då stängde de vid 2 och till råga på allt skulle de ha 100:-/ skalle i inträde!! Nä, där går gränsen sa smålänningarna och lämnade stället:-) Det blev en runda till Mc Donalds för lite nattamat och vi kom väl hem vid 2 halv 3 tiden. Vi hade verkligen jätteroligt och jag tror att det får bli fler gånger:-) På söndagsmorgonen gjorde min förkylning sej påmind och jag mådde rätt kasst faktiskt.. Vid 11 kom mamma, pappa, mormor, och Meja för att fira Jennie och vi passade även på att fira farsgubben. Det blev en runda till på stan och sen bar det iväg hemåt. Igår hade jag lite feber och bestämde mej för att stanna hemma idag. Idag är jag bättre så det får bli jobbet i morgon, det är verkligen jättetråkigt att va hemma...


Tina och Jackie har slutat löpa så snart är det dags att byta tillbaka igen:-) Saknar faktiskt Malte en aning:-) Fast jag tror att Tina ska få stanna kvar ett tag,så att Malte får lite sällskap.

Jag är lite orolig för Jackie också, tycker att hon har smalnat av en del..vet inte riktigt vad det kan va, äter gör hon ju. Hon har även blivit lite stel på sistonde, går långsamt i trapporna, och det verkar bli lite värre när hon legat stilla en stund..ålder eller nåt annat som spökar? Vi får väl se till att göra en hälsokoll framöver.

Nu ska det bli lite TV :-)

 
 
Tanja

Tanja

10 november 2009 19:55

Det låter ju som om du hade det roligt i Malmö. Trist bara att resan ner inte gick som ni hade planerat det hela. Men man kan ju inte ha flyt varje dag :-)
Krya på dig
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Maja

Maja

12 november 2009 12:13

Krya på dig, din partypingla!!

http://www.aprilshasthund.se

 
Ingen bild

Johanna

12 november 2009 18:50

Det verkar som ni hade det riktigt roligt nere i Malmö. Synd att din förkylning började redan då. Tur att det ordnade sig med tågresan. Hade en sådan hemsk resa hem från Göteborg och bokmässan förra året. tåget var försenat, Ac:n funkade inte så det var hemskt varmt på tåget, sedan fick man höra att vi skulle åka buss. Så jag skulle varit framme vid strax efter 21 och var nog hemma framåt halv elva. Usch, när det blir så!
Jackie verkar bete sig precis som Vivaldi gjorde sista tiden, för han åt men vikten gick neråt ändå och sedan hade han verkligen problem när han skulle resa sig från golvet. Atlas försökte få igång honom men han orkade inte länge att busa heller. Det syns så tydligt på dem när de börjar komma upp i åldern. När farten försvinner mer och mer så tycker man så synd om dem. Men så är det ju tyvärr när alla blir gamla!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards