Jaquiline's gordonsettrar

Alla inlägg under mars 2011

Av Helena - 2 mars 2011 22:36

Glömde ju helt bort!!! Stort grattis till Chivas & Lavas "bebisar" som fyller 1 år idag!!!

    

Av Helena - 2 mars 2011 21:56

Har haft en härlig dag tillsammans med Lena och tjejerna! De är numera friserade och fina:-)


Betty före:

  

Massa hår....blev en halv kasse!! Men nu är hon tjusig:-)

Efter:

  


Glada Agnes före:

  

  


Snygg, med lite mindre hår:-)

  

Av Helena - 1 mars 2011 22:40

Har varit ledig idag   Full rulle från start! Upp kl 7. Jag och Meja låg och mornade oss i sängen en stund. Sen blev det frukost för att vid 9.15 bege oss mot Ljungby och lite hundträning! Sabina (jobbarkompisen) mötte upp med sin jaktlabbe Cooper och extravovven rottisen Siri. Jag hade precis tagit ut mina så att de skulle få kissa innan, när Meja kläcker "Mamma, jag e bajsig!" Ååååå.....det var bara att gå in till simhallen och fråga om man kunde få låna toan.. väl inne och slitit av alla ytterkläder och fått ner henne på toan så säger hon "Mamma...det kom inget.." AAARRRGGGGHHHH!!! Skitunge!   Jaja... passade på att slå en drill själv då ;-)

SEN kunde vi börja :-) Mårris var först ut, men det blev inte långfvarigt... OTROLIGT ofokuserad och planen där vi tränar var dessutom full av roliga ungar som hade friluftsdag.. Så in med honom i bilen igen.. Malte fick komma ut en stund istället :-) Han var däremot jättesugen på att jobba! Synd bara att han inte har några som helst lydnads (riktiga lydnads-)kunskaper... ingångar och positioner, vad är det??!! Men det var kul iallafall! Sen fick vi se proffsen jobba :-) Sabina och Cooper har nämnligen tävlat i elit-klass! Inkallning (det är riktigt mycket krut i deras inkallningar!) med ställande och läggande, det var en fröjd att se! Siri (rottisen) har inte heller så mycket lydnads-träning bakom sej men hon gjorde framsteg bara under tiden vi tränade! Så det kanske inte är för sent att börja med Malte också ;-) Andra vändan med Mårris gick mycket bättre! Bra kontakt och några bra inkallningar,läggande och platsliggning fick vi till :-) Efter det åkte vi till jobbet och fikade :-)


Sen ikväll när Paavo kommit hem från jobbet så bar det av mot Växjö för att inhandla födelsedagspresenter till lilla prinsessan som fyller år på fredag! Lite fina kläder, ett spel, lite "nyttiga" siffer-och bokstavsböcker och en ROSA CD-spelare blev det :-)


 Imorgon är jag också ledig och då kommer Lena med Agnes och Betty på besök! Det ska trimmas, fikas, pratas hund och så ska vi nog lyckas klämma in en tur i skogen med vovvarna så att de får busa av sig ordentligt! Ska bli SÅ kul!

 Kameran ska med, så det blir nog lite nya bilder imorgon :-)

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards