Jaquiline's gordonsettrar

Alla inlägg den 10 augusti 2010

Av Helena - 10 augusti 2010 20:21

Vardagen är här! Känns rätt skönt att va igång med jobbet igen :-)

Iallafall hade vi en kanon (halv) vecka i Rättvik! Vi gav oss iväg vid halv två-tiden i onsdags, i en Ford Fairline 500 -59:a :-) Resan upp gick bra och de sista milen fixade vi till med lite "3 apor" ;-) (och en del "pissepauser"...;-)När vi kom fram till stugan blev det mest att ta det lugnt och umgås. I torsdags var vi och kollade på några veteranbåtar och sen blev det hem och grilla lite. På kvällen var det uppträde i Rättviksparken(Lasse Stefans) och jag ska ärligt säga att jag har nog inte haft så kul på länge! Det var fullt ös på syster och mej från det vi kom in tills det vi kom hem! Gissar att vi dansade av oss ett par kilo ;-) På fredagen var det "backrace" (veteranbilar som kör i branta backar..) Killarna ville kolla så vi hängde på. Som tur var så gick det bussar upp, för det var nog ingen som fick köra ändå... När vi kommer dit så ser vi att det kostar 100:-/pers.... där satte snålsystrarna emot och killarna fick gå själva. Vi bestämde oss för att besöka en marknad som skulle va i en stor arena. Eftersom bussarna blev fulla rätt fort så bestämde vi oss för att gå, det kunde ju inte va så långt.....Ajajaj och säkert en mil senare i fel skor var vi nästan framme, bara en sträcka kvar,ska vi eller ska vi inte?? Jo, vi gick den sista kilometern...och blev GRYMT besvikna!! Arenan var jättestor, men när vi steg in genom dörrarna var det bara 3 stånd och en hoppborg... Det var bara att sätta fart igen, barfota dock... fast vi ringde grabbarna efter ett tag så de fick komma och hämta oss.

Loppisar verkar det finnas gott om däruppe så det blev en del besök på sådana även om det inte inhandlades nåt direkt. På fredagkvällen var vi ute i "stan" och cruisade och drack vin och skrålade till bra musik :-)

På lördagen var det aktiviteter på travbanan. Hela inner"gården" på banan var full med gamla amerikanare, och på själva travbanan var det loppisstånd, så där gick vi runt en stund innan det var dags att dra sig hemåt. Hemresan gick bra, vi var dock lite segare än på vägen upp;-) Men eftersom man slipper bälte och tilloch med kan ligga ner ganska bekvämt så gick det smärtfritt:-)

 

Rätt frissa måste man ju ha ;-)

  Många bilar... 


    

Vårt färdmedel :-)


Så nu är det jobb som gäller för hela slanten! Paavo har en vecka till men nästa vecka blir det jobb även för honom och både barn och hundar ska komma in i vardagsrutiner igen!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards