Jaquiline's gordonsettrar

Senaste inläggen

Av Helena - 4 augusti 2011 05:28

I tisdags fick vi besök av Tanja som var ute på sin roadtrip! Det blev en massa härliga timmar av gos med vovvarna och prat om det vi gillar allra mest!!! Våra vovvar!!  Lite mat och fika hann vi också med ;-)

                                     Tanja med sina 3 godingar!

   

                  Bosses underbara steg! Synd bara på den fula bakgrunden...;-)


                                          Bosse igen :-)


                     Tanja gick på toa....vilket liv det blev när matte försvann!!


                                          Fina Dogge med sin boll :-) 

                            Grannens schäfer kom hem... Kolla in deras snygga svansar ;-)

                                              Kezo hittade sin plats ;-) Uppe på muren!

                                                  
           Bosse och Dogge

                                                    Bästa bilden på underbara grabbarna grus!!

                                              Den här fina fick jag av goa Tanja!

                                                  Tack Tanja för en härlig dag!!! 

   

   

      


   


Av Helena - 2 augusti 2011 14:09

   

 
Av Helena - 31 juli 2011 15:55

Då var första veckan efter semestern avklarad! Måste säga att det gick över förväntan bra :-) Ett 11 timmarspass på måndagen och sen kändes det inte som om man haft nån semester ;-) Sen rullade veckan på av bara farten!  I går var jag bjuden till en gammal kompis på tjejkväll/kräftskiva och det var väldigt trevligt! Men klockan blev ju ganska mycket...;-)


Idag har det varit full rulle, syster och hennes barn har varit här i helgen, vi har hunnit med lite apportträning och ett lydnadspass med Mårris. Malte fick också ett "skoj"lydnadspass ;-) Sen lite utställningsträning på det.

Här är lite foton

   

Efter fotograferingen så satte sej kära syster ner i gräset..... det skulle hon inte gjort!!! AAAATTAAAACK!!!!  

                 

Nästa vecka blir det jobba igen och sen har vi lite utställningar på G i några veckor framöver ;-) Ronneby först, sen Norrköpng och Böda. Så helgerna framöver är bokade!


Av Helena - 25 juli 2011 21:11

För ett år sen såg han ut så här!

Och nu!!

   

Hahaha!!! Insåg att jag har samma skor på mig!!! Måste va bra dojjor ;-)


Av Helena - 23 juli 2011 20:16

                           

  En grymt härlig vecka helt enkelt :-))

Av Helena - 12 juli 2011 19:00

Käre nån vad tiden går! En vecka har redan gått på semestern... men vi har hunnit med en del ;-) Förra lördagen var vi i Borås på utställning. Var väl lite tveksam igentligen till att åka på den eftersom det var en amerikansk domare, men sen tänkte jag va fan, vi chansar! Och en rejäl chansning var det ;-) Vilken tabbe, hahahaha!!! Vi hade irländarna före oss i ringen och flera av de "kända" hanarna åkte ut med buller och bång!! Kvar i bästa hane var endast 6 st hanar (tror att de var totalt 46 irländare..) Men de var ganska kraftiga så jag tänkte att det kanske kan gå iallafall... Bäst i rasen av irländarna gick till tiken. Först in av gordonsettrarna var Johanna med Mozart. Snacka om att vi tappade hakan när ringsekreteraren viftar med ett gult kort!! Johanna fick sin kritik och ögonen blev stora som fotbollar! På den stod typ bara en mening! Hon hade iallafall vett att fråga varför hon fick "good" och fick det förklarat för sig... Sen var det min och Mårris tur. Rörde sej bra, stod bra. Men det blev "bara" ett VG.. Och min kritiklapp var lika fattig som Johannas... "Good headed dog, nice size, needs to grow" Japp, det var det enda! Det som retade mej mest var det där "needs to grow" Skulle bra gärna vilja veta vad han menade med det....."Suck ;-) aldrig mer en amerikanare!!

Margrets Svea gick det bra för iallafall :-) Bäst i rasen:-) Gruppen dömdes av en annan domare och där blev hon 3:a av 12 deltagande!!

Mozart och Johanna


 Mårris och jag



    Tage och Svea BIG 3:a!


I tisdags blev det en tur till Ullared, onsdags High Chaparall och i tordags åkte vi till stugan i Halmstad och kom hem igår. Gissa vilka som sprang varv på varv i trädgården när vi kom hem?! De tyckte nog att det var grymt skönt att få sträcka ut ordentligt efter några dagar i koppel ;-) Fick också berättat för mej att vi har haft slingriga besökare i trädgården när vi inte varit hemma.....Pappa hade sett en huggorm mellan lekstugan och redskapsboden! Hoppas verkligen att den försvann illa kvickt när vi började röja runt igår! Klippte gräsmattan och trimmade bakom trädgården ner mot skogen...


Men nu väntar ju nya äventyr! Så nu tvättas det för fullt och packa ska vi göra imorgon , för på torsdag bär det av mot Kreta! Vovvarna får självklart bo på "pensionat" 19 ;-) 


Har kört ett lydnadspass nu ikväll med Mårris och kan bara konstatera att han ÄLSKAR att apportera!!! Blir SÅ glad :-D Skulle bara vilja ha tag i apporteringsfågel också....


Så, på återseende om en vecka :-)

Av Helena - 21 juni 2011 21:44

Pratade nyss med Jaana( kennel Nattaset i Finland) på FB och hon berättade att Caro, en gordonsettertik efter "vår" Aada söker nytt hem! Hon är en social tjej som går bra ihop med andra hundar och barn, hon är inte HD-röntgad ännu men de ska boka tid snarast. Hon har ett underbart temperament och hon har ett komplett saxbett. Hon är född 2008 och är efter Jaquiline's Amazing Afrodite och Moonset Black Dancer.

    I lite för gott hull för tillfället ;-) Men jag tycker hon ser riktigt fin ut!

Vet ni nån som skulle va intresserad av en färdig tik är ni välkomna att höra av er så förmedlar jag vidare!

Av Helena - 15 juni 2011 19:46

Här kommer lite bilder på Mårris farfar Laurelhach Moviestar och pappa Sundowner's Amaretto-Kiss!

     Farfar Movie till vänster och pappa Marlon till höger!

  Mårris har nog fått lite av farfars breda skalle 


Här kommer två bilder i rörelse! Kan ni gissa vem som är vem?!

     

Ja de som brukar va här inne på bloggen känner säkert igen vår trädgård ;-)

Överst Mårris och under pappa Marlon :-)

Mårris har nog ärvt pappas fluffpäls ser det ut som ;-)


Kim Muskat på kennel Sundowner's har copyright på bilderna av Marlon och Movie!! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se